Scurta prezentare

Scurta prezentare

Dupa parerea noastra, unul dintre subiectele pe care pescarii contemporani la crap le ignora cel mai mult este cunoasterea speciei pe care doresc s-o captureze. Este foarte bine si firesc sa aveti un bagaj vast de cunostinte in privinta nadelor, monturilor si restului echipamentului, cu toate acestea pescarii vor esua fundamental daca nu cunosc pe deplin pestele pe care vor sa-l captureze.

Un peste nu este doar un peste, fiecare difera in felul lui, iar capitolul acesta incearca sa prezinte unele dintre caracteristicile importante ale crapului si modul in care supravietuieste in habitatul sau favorit: raurile si baltile/lacurile cu apa dulce.

Folositi informatiile cu intelepciune, pentru a va planifica tactica pentru locul ales. inainte de a examina insa crapii in sine, este important sa stim cate ceva despre lumea in care traiesc. Tineti minte ca pestii de apa dulce duc o existenta foarte simpla, deoarece, pentru a avea o viata fericita, nu au nevoie decat de hrana, oxigen si un partener cu care sa se reproduca.

Poze Scurta prezentare:

Scurta prezentare
Scurta prezentare
Scurta prezentare
4387 vizualizari
Print