Adapost usor peste noapte

Adapost usor peste noapte

Este foarte important sa stati comod pe mal, mai ales daca veti petrece mult timp la pescuit, asa cum cei mai multi tindem sa facem.
Optiunea personala in privinta unui adapost depinde in mod evident de durata partidei de pescuit. Bazandu-ne pe experienta noastra in tot felul de partide, de la calatorii peste noapte, cand a trebuit sa mergem pe jos cate trei kilometri, si pana la partide de doua saptamani la o balta unde se putea ajunge cu automobilul, va prezentam mai jos tipurile de adaposturi pentru care optam.

Pentru calatoriile scurte, de o noapte, nimic nu este mai bun decat cortul simplu de tip "umbrela ovala". Modelul acesta este comercializat de cateva firme dintre cele mai bune. Este foarte usor si intra lesne in husa lansetei, in acelasi timp, este foarte rezistent si impermeabil.

L-am utilizat multi ani, atat vara, cat si iarna, si-1 recomandam fara retinere. Pe langa "umbrela" in sine, veti avea nevoie de doi picheti ca s-o tineti ridicata. Pentru confort suplimentar, si pentru o greutate suplimentara foarte mica, ii puteti atasa inca o foaie.
5236 vizualizari
Print