Scurta prezentare

Scurta prezentare

Numarul modelelor de echipamente disponibile pentru pescuirea cu succes a crapului creste anual. Actualmente, pe piata exista sute, daca nu mii de companii diferite care-si fac publicitate. Situatia are aspecte atat bune, cat si rele, totusi merita subliniat ca unul dintre lucrurile cele mai dificile pentru orice novice in acest sport este acela de a evita sa cumpere tot ce le este posibil din punct de vedere financiar.

Din experienta noastra, va spunem ca nu aveti nevoie de toate elementele respective de echipament si ca, in multe cazuri, va puteti descurca realizandu-va singur unele dintre elementele mai simple, economisind astfel bani.

Multi se vor simti dezorientati de varietatea uriasa a echipamentelor moderne pentru pescuit la crap si le va lua foarte mult timp sa decida care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Desi majoritatea magazinelor de specialitate va pot da sfaturi excelente pentru a cumpara echipamentele corecte pentru primii pasi in pescuitul la crap, este imposibil sa nu ne gandim ca, in unele cazuri, incepatorii sunt vazuti ca prazi usoare pentru vanzarile bune.

In acest capitol vom examina in profunzime genul de echipamente cerute de pescuitul modern la crap, incepand de la aspectele mai complicate, ca alegerea vergii, pana la detaliile tehnice ale nadirii cu navomodele.
3149 vizualizari
Print