Balta Corbu 2

Balta Corbu 2

La 104.14 Km de Slobozia
Rating:
3 stele
Incepand cu luna NOIEMBRIE 2019 se va deschide pescuitul la rapitor pe lacul Corbu ! Detalii si regulament, in curand !
Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, Cabana, WC, Umbrar, Ponton, Barbeque

Regulament Balta Corbu 2:

Taxa de pescuit pe pista de concurs (EC 2) este de 150 RON /pers/24 ore CU RETINERE DE CARAS, BIBAN, BABUSCA, IN LIMITA A 7 KG. ESTE INTERZISA RETINEREA CRAPULUI SAU A ALTOR SPECII NESPECIFICATE ANTERIOR. Se pescuieste cu maxim 4 lansete; sunt permise doar monturi cu un carlig si cu posibilitatea eliberarii plumbului in cazul ruperii firului principal. Fiecare pescar poate fi acompaniat de insotitori adulti (persoane care nu pescuiesc), pentru care taxa este de 30 RON / pers/ 24 ore. Insotitorii sub 14 ani au intrare libera.

Taxa de pescuit pe canalul de alimentare a lacului Corbu: 60 RON/pers/zi lumina, CU RETINERE DE CARAS, BIBAN, BABUSCA, IN LIMITA A 7 KG. ESTE INTERZISA RETINEREA CRAPULUI SAU A ALTOR SPECII NESPECIFICATE ANTERIOR. Se pescuieste cu maxim 4 bete a cate 2 carlige fiecare. Fiecare pescar poate fi acompaniat de insotitori adulti (persoane care nu pescuiesc), pentru care taxa este de 10 RON / pers/ zi lumina. Insotitorii sub 14 ani au intrare libera.

Taxa de pescuit pe pista de concurs (EC 3) este de 120 RON /pers/zi lumina CU RETINERE DE CRAP (2 BUC DE MAXIM 3 Kg/buc) SI CARAS, BIBAN, BABUSCA (IN LIMITA A 7 KG). ESTE INTERZISA RETINEREA CRAPULUI DE PESTE 3 Kg SAU A ALTOR SPECII NESPECIFICATE ANTERIOR. Se pescuieste cu maxim 4 bete a cate 2 carlige fiecare . Fiecare pescar poate fi acompaniat de insotitori adulti (persoane care nu pescuiesc), pentru care taxa este de 20 RON / pers/ zi lumina. Insotitorii sub 14 ani au intrare libera.

Specii de pesti Balta Corbu 2:

Fitofag, Sanger, Salau, Stiuca, Somn, Cteno, Caras, Biban, Crap, Oblet, Platica.

Taxa Balta Corbu 2:

Accesul la toate zonele de pescuit recreativ sportiv se face numai pe la poarta principala, intre orele 05:00 – 20:00, dupa inregistrarea in baza actelor de identitate. In cazul unui control, persoanele depistate ca nu s-au inregistrat si nu au achitat taxele corespunzatoare vor fi acuzate de braconaj.

Pescarii pot veni cu insotitori adulti(maxim 3 insotitori / 1 pescar) care achita taxa de insotitor si nu au dreptul sa pescuiasca; insotitorii sub 14 ani au intrare libera. Dreptul de pescuit nu este transmisibil!

La intrarea in ferma, fiecare pescar primeste sub semnatura un exemplar din acest regulament, citeste si semneaza de luare la cunostinta. Respectarea prezentului regulament este obligatorie atat pentru pescari cat si pentru insotitorii acestora.

Pescarii si insotitorii acestora sunt obligati sa se comporte civilizat, in spiritul respectului reciproc, fara tipete, scandal, muzica la volum mare si alte manifestari huliganice, in caz contrar vor fi invitati sa paraseasca ferma, fara returnarea taxei de pescuit.

La locul de pescuit este obligatorie pastrarea ordinii si curateniei precum si luarea tuturor masurilor de prevenire a evenimentelor negative (incendii, degradari ale materialelor din dotarea standurilor, distrugeri de orice fel si alterarea calitatii apei prin aruncarea de deseuri). Vinovatii vor raspunde penal sau administrative, dupa caz.

Va rugam sa anuntati imediat orice poluare observata in cadrul fermei;

Va rugam sa respectati cu strictete locurile de fumat;

Pescuitul nu este permis in apropierea locurilor de cuibarit ale pasarilor oaspeti de vara sau a locurilor de concentrare a pasarilor de pasaj;

 In perioada aprilie-iulie nu se va intra in zonele de stufaris sau papuris unde cuibaresc pasarile;

Este interzisa:

· practicarea sporturilor extreme: enduro, motor de cross, masini de teren;

· practicarea inotului;

· deranjarea pasarilor printr-un nivel ridicat de zgomot;

· deteriorarea, distrugerea si/sau culegerea intentionata a cuiburilor sau oualelor din natura;

· uciderea sau capturarea intentionata a pasarilor si animalelor.

Este interzisa nadirea din barca - nadirea se face numai de pe mal;

Este interzisa urcarea pe acoperisul casutei din stand precum si practicarea unor tehnici care contravin pescuitului sportiv (arici, bomba, plase de orice fel, etc). Vinovatii pierd dreptului de a mai pescui si sunt evacuati imediat.

Este obligatorie manevrarea cu atentie a pestelui capturat. In cazul in care se constata ca un exemplar mai mare de 4 kg a fost ranit, se va percepe o taxa de 40 lei /kg pentru pestele respectiv, iar pentru un exemplar mai mare de 7 kg se va percepe o taxa de 80 lei/kg. Pestele ranit va fi predat personalului fermei.

Persoana surprinsa ca sustrage/ascunde peste, altul decat cel care poate fi retinut conform regulamentului sau orice alte bunuri din dotarea fermei, se face vinovata de furt, fapta penala pedepsita de art 208 Cod Penal si va fi reclamata organelor de politite in vederea intocmirii dosarului penal.

Personalul de la paza are drept de control pe balta, atat la autoturisme cat si la bagaje. Nu se permite parasirea fermei fara executarea controlului la autoturism si bagaje.

Regulamentul se substituie unui act normativ de protectie a muncii;

Pescarii si insotitorii acestora isi asuma intreaga raspundere in cazul in care, pe durata sederii in incinta fermei, sunt implicati intr-un accident/incident de orice natura;

Administratia este exonerata de orice raspudere civila, administrativa si materiala pentru orice forma de accidente, incidente si urmari generate de consumul de alcool sau neatentie a pescarului si insotitorilor acestora;

Administratia isi rezerva dreptul de a refuza accesul persoanelor care au avut abateri de la prezentul regulament, sunt in stare de ebrietate sau nu sunt de acord cu regulamentul, total sau partial.

Pentru distrugerea dotarilor fermei, vinovatii vor plati daune materiale.

Incalcarea regulamentului conduce la evacuarea din incinta fermei, fara restituirea taxei de pescuit.

Contact Balta Corbu 2:

Pentru inscrieri si informatii despre competitii:

Claudia Ialgoczi
Tel: +40 735 880 289
Email: c.ialgoczi@rig-service.com

Pentru orice intrebari ne puteti contacta folosind formularul alaturat sau la unul din urmatoarele numere de telefon, respectand programul afisat:

Intre orele 08-18:
+40 730 230 464 Nelu Gheorghiu


Intre orele 18-08:
+40 725 400 094 Petru Metelet
Date GPS: Latitudine: 44.357124, Longitudine: 28.648567
Daca vrei sa vezi balta pe harta CLICK AICI
Puteti sa pescuiti si in alte balti din jurul localitatii Slobozia
Postat la: 28 Ianuarie 2020
1152 vizualizari
Print

Cauta balti de pescuit:

Adauga balta ta
Adauga captura ta