Balta Corata 1

Balta Corata 1

La 43.95 Km de Bucuresti
Rating:
4 stele
Balta Corata 1 se afla in județul Calarasi, in comuna Sarulesti , sat Satucu, la 40 km distanța de Bucuresti. Este intinsa pe 25 hectare , o balta de o frumusete rara, in care interventia omului a fost limitata pentru a-i pastra frumusetea si autenticitatea.

Cum ajungi ? Din Bucuresti pe A2 pana in dreptul localitãții Fundulea, se face dreapta si se merge pe drumul cãtre Nana. In prima localitate întâlnita , Solacolu , se face stânga pe un drum pietruit pana la Balta Solacolu. Se trece de balta Solacolu si se tine drumul drept, apoi se face dreapta si se merge pe un drum de pãmânt pana la Bala Corata 1
Aici va așteaptã liniștea , relaxarea , si o balta plinã de peste ! Va așteptam ! Locurile sunt limitate , accesul pe balta se face pe baza de programare , va rugam trimiteti mesaj in privat sau sunati la numãrul 0728061799 pentru a va confirma locul ! Va așteptam !
Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, Foisor, Copaci pe mal, Posibilitate campare, Cort, Barbeque

Regulament Balta Corata 1:

1. Plantatul este PERMIS si GRATIS .
2. Fiecare pescar are dreptul sa fie însotit GRATIS de maxim 1 persoana la partida de pescuit pe un singur bon. Insotitorul are dreptul pescuiasca cu o undita (teava) proprie sau cu o lanseta din cele 4 (patru) ale pescarului, însa numai în dreptul locului pe care îl ocupa pescarul! Pescarul poate avea GRATIS un numar nelimitat de insotitori in scop de agrement ( care nu pescuiesc) , insa numai in conditiile in care ocupa un singur loc de pescuit.
3. Pe toata durata partidei de pescuit personalul baltii are dreptul sa controleze si sa cântareasca pestele capturat de pescari!
4. Pescarul care va fi gasit ca NU RESPECTA unul din punctele din regulament, va fi scos imediat de pe bazin, dupa ce i se va elibera în apa si pestele prins pâna în acel moment .
5. Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete sau undite), dotate obligatoriu cu 1 (un) singur cârlig si plumb sau naditor pierdut (posibilitatea eliberarii plumbului sau naditorului, în cazul ruperii firului principal)!
6. Numai capturile de CRAP care au greutatea cuprinsa intre 1kg-10kg pot fi retinute de catre cei care au achitat taxa ! Capturile de CRAP care vor depasi 10 kg sau sub 1 kg vor fi eliberate în apa imediat ce au fost prinse, în stare vie si fara a fi ranite!
7. Pescarul este obligat sa se aseze numai în dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit în baza unui singur bon de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
8. Capturile accidentale de SALAU, STIUCA si SOMN se vor elibera imediat în apa în stare vie si fara a fi ranite!
9. Se interzice spalarea masinilor lânga apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei.
10.SCALDATUL ESTE INTERZIS !
11.Este PERMISA camparea GRATIS cu corturi sau rulote .
12.Este INTERZIS focul in iarba !!! Gratarul trebuie obligatoriu sa fie dotat cu picioare !
13.Este INTERZISA deversarea in lac a oricaror tipuri de lichide , substante sau mancare de natura a pune in pericol sanatatea pestilor sau de a crea dezechilibre ecologice.
14. Pescarii sunt obligati sa întretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si în apa. În acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii.
15. Accesul pe balta cu animale de companie ESTE PERMIS !!!

Specii de pesti Balta Corata 1:

Fitofag, Stiuca, Somn, Caras, Amurul alb, Biban, Clean, Crap, Oblet, Rosioara, Tipar.

Momeala Balta Corata 1:

  • Pufulete
  • Vierme de salcie
  • Boabe de porumb conserva
  • Boabe de porumb verde
  • Boabe de porumb uscate
  • Boilies
  • Rame
  • Viermusi
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Balta Corata 1:

BON VALORIC DE 100 LEI = 12 ORE – Pescarul poate pescui si retine maxim 10 kg de caras dupa care poate pescui restul zilei in sistemul Catch & Release sau va pastra intreaga cantitate de peste din specia caras contra unei taxe suplimentare de 10 RON/kg . Exemplarele de CRAP, somn , stiuca , salau sau alte specii pescuite accidental in timpul partidei de pescuit vor fi eliberate imediat in apa fara a fi ranite sau omorate.
BON VALORIC DE 200 RON = 12 H – Pescarul poate pescui si retine maxim 10kg de crap si 10 kg caras dupa care poate pescui restul zilei in sistemul Catch & Release sau va pastra toata cantitatea de peste prins ( in limitele regulamentului ) contra unei taxe suplimenatre de 10 lei/kg pentru caras si 20 ron/kg pentru crap .
Taxa pentru acces pe balta la pescuit de caras si crap pentru partide de 24h sau de 48h beneficiaza de DISCOUNT din partea administratiei. Pentru detalii contact la numarul 0728061799

Contact Balta Corata 1:

Balta Corata 1
Adresa : Comuna Sarulesti , Sat Satucu , judetul Calarasi
Tel & whatsapp 0728061799
Whatsapp 0723659709
Email : baltacorata1@gmail.com
www.baltacorata1.ro
https://www.facebook.com/laculcorata1/
Date GPS: Latitudine: 44.411556, Longitudine: 26.654978
Daca vrei sa vezi balta pe harta CLICK AICI
Puteti sa pescuiti si in alte balti din jurul localitatii Bucuresti
Postat la: 24 August 2018
3619 vizualizari
Print

Cauta balti de pescuit:

Adauga balta ta
Adauga captura ta
La 20 Km de Balta Corata 1
Balta Sarulesti

Balta Sarulesti - 0.7 Km

Lacul este amplasat intr-o zona de camp, in apropierea comunei Sarulesti. Cai de acces: soseaua ... mai mult

Lacul Sarulesti Sandulita Raduta

Lacul Sarulesti Sandulita Raduta - 1.3 Km

Situat la 30  km de Bucuresti lacul Sarulesti – Raduta este un lac foarte renumit ... mai mult

Balta Sulimanu

Balta Sulimanu - 3.7 Km

Mergeti din Bucuresti spre Lehliu, pe drumul vechi, Bucuresti – Branesti – Fundulea ... mai mult

Balta Benga

Balta Benga - 3.7 Km

Balta se vede si de pe autostrada A2 in dreptul Bornei km 50, dar nu este cale de acces din ... mai mult

Calareti 3

Calareti 3 - 5 Km

Balta Calareti 3 dispune de crap,caras si cteno. Accesul se face pe drumul spre Constanta ... mai mult