Balta Hanul Pescarilor Garofita Balta Hanul Pescarilor Garofita Balta Hanul Pescarilor Garofita

Balta Hanul Pescarilor Garofita

La 2.52 Km de Targu Mures
Rating:
4 stele
Balta Hanul Pescarilor Garofita este situata in Comuna Sancraiu de Mures, la doar 3 Km de Targu Mures (Judetul Mures). Balta se intinde pe 2ha de luciu de apa, fiind populata anual cu cantitati importante de crap, caras si amur.

Pentru a ajunge la balta se intra pe strada Muresului (drumul spre targul de animale) din Strada Principala.

Accesul se poate realiza cu masina in conditii de siguranta, drumul fiind pietruit pana la balta

Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto, WC, Restaurant

Regulament Balta Hanul Pescarilor Garofita:


Reguli si conditii de pescuit pe baza de abonament


Abonamentele se elibereaza de administratorul baltii si sunt valabile pentru anul 2012. Abonamentul consta intr-un tichet in care sunt specificate urmatoarele date: Numele si prenumele posesorului, datele de identificare din buletin, tipul abonamentului si data când a fost achitat.

Evidenta partidelor de pescuit se va ?ine prin stampilarea si semnarea tichetului in spatiile special alocate.

- Abonamentul este nominal si netransmisibil.
- Durata unei partide de pescuit este permisa In intervalele orare 07:00 – 20:00 (partida de zi) si respectiv 20:00 – 07:00 (partida de noapte).
- Abonatul are dreptul la un numar de partide conform abonamentului achizitionat, acestea putandu-se cumula in partide mai lungi (ex. 24, 48 de ore).
- Cantitatea de peste pe care pescarul poate retine este NELIMITATA.
- In cadrul taxei de pescuit, un pescar poate pescui cu maxim 3 undite/lansete. Pentru fiecare lanseta sau undita In plus se vor achita 5 ron.
- Specii admise pentru pescuit : CRAP, CARAS, AMUR (Crap Cosas).
- Specii interzise pentru pescuit: SALAU, SOMN, CRAP CHINEZESC (FITOFAG). Acestia vor fi eliberati imediat dupa prinderea lor. Persoanele care ascund sau retin peste din categoria speciilor interzise pentru pescuit vor fi pedepsiti conform legii in vigoare (fapta se considera furt). Aceasta atrage automat pierderea dreptului de a mai pescui.
- Pescarul este obligat sa prezinte la fiecare partida de pescuit abonamentul de pescuit pentru a fi luat In evidenta.
- Partidele incluse in abonament sunt valabile numai pentru anul In curs.
- Este interzis ca insotitorii sa practice pescuitul.
- Insotitorii pescarului nu au voie sa atinga sculele pescarului. Exceptie: minciog.
- Pescarii sportivi si insotitorii acestora au obligatia de a se comporta In spiritul respectului reciproc pe toata perioada stationarii In perimetrul bazinului piscicol (se interzice ascultarea muzicii la un volum ridicat), de pastrare a curateniei si de luare a tuturor masurilor pentru a preveni orice evenimente cu consecinte negative (incendii, degradari ale terenurilor, alterarea calitatii apei din balta prin aruncarea de deseuri/resturi etc.)
- Pescarii au obligatia de a intretine locul de pescuit prin colectarea tuturor deseurilor si a resturilor menajere in saci sau pungi care se ridica de pescar la terminarea partidei de pescuit.
- Persoanele care nu respecta punctele mentionate mai sus vor fi sanctionati prin anularea abonamentului si li se va elibera pestele prins pana in acel moment.

Regulament de pescuit sportiv pe timp de noapte

- Programul de pescuit pe timp de Noapte: 20:00-7:00.
- Accesul pe balta se face numai cu acordul administratorului care elibereaza bonul de pescuit contra sumei de 40 ron/zi si numai dupa acceptarea prezentului regulamentului.
- Cantitatea de peste pe care pescarul o poate retine este NELIMITATA.
- In cadrul taxei de pescuit, un pescar poate pescui cu maxim 3 undite/lansete. Pentru fiecare lanseta sau undita In plus se vor achita 5 ron.
- Specii admise pentru pescuit : CRAP, CARAS, AMUR (Crap Cosas).
- Specii interzise pentru pescuit: SALAU, SOMN, CRAP CHINEZESC (FITOFAG). Acestia vor fi eliberati imediat dupa prinderea lor. Persoanele care ascund sau retin peste din categoria speciilor interzise pentru pescuit vor fi pedepsiti conform legii In vigoare (fapta se considera furt). Aceasta atrage automat pierderea dreptului de a mai pescui.
- Este interzis ca Insotitorii sa practice pescuitul.
- Insotitorii pescarului nu au voie sa atinga sculele pescarului. Exceptie: minciog.
- Persoanele care desfasoara activitati de pescuit sportiv au obligatia de a prezenta persoanelor de control bonul de pescuit, cantitatea de peste prins precum si ustensilele si modul lor de echipare.
- Este interzis braconajul precum si alte metode ce intra sub incidenta Legii nr.192/2001 cu completarile si modificarile ulterioare, precum si pescuitul cu scule sau instrumente care nu sunt acceptate potrivit legii ca facând parte din categoria celor destinate pescuitului sportiv-recreativ.
- Pescarii sportivi si insotitorii acestora au obligatia de a se comporta In spiritul respectului reciproc pe toata perioada stationarii In perimetrul bazinului piscicol (se interzice ascultarea muzicii la un volum ridicat), de pastrare a curateniei si de luare a tuturor masurilor pentru a preveni orice evenimente cu consecinte negative (incendii, degradari ale terenurilor, alterarea calitatii apei din bazin prin aruncarea de deseuri/resturi etc.)
- Pescarii au obligatia de a Intretine locul de pescuit prin colectarea tuturor deseurilor si a resturilor menajere In saci sau pungi care se ridica de pescar la terminarea partidei de pescuit.
- Persoanele care nu respecta punctele mentionate mai sus vor fi scosi de pe lac si li se va elibera pestele prins pâna In acel moment.
Conform Legii 192/2001, controlul si sanctionarea contraventiilor se face de catre personalul societatii si organele de politie.In cazul nerespectarii regulamentului sunt supuse confiscarii uneltele si orice alte bunuri care au fost folosite la savârsirea faptei.
- Pescarii au obligatia sa prezinte actul de identitate si de a semna acordul pentru regulamentul de pescuit.Specii de pesti Balta Hanul Pescarilor Garofita:

Fitofag, Somn, Caras, Amurul alb, Crap.

Momeala Balta Hanul Pescarilor Garofita:

  • Pufulete
  • Boabe de porumb conserva
  • Boabe de porumb uscate
  • Rame
  • Viermusi
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Balta Hanul Pescarilor Garofita:

 
Abonamente

- Abonament cu 6 partide de pescuit incluse 200 lei.
- Abonament cu 9 partide de pescuit incluse 300 lei.
- Abonament cu 12 partide de pescuit incluse 400 lei.
- Abonament cu numar NELIMITAT de partide + Bonus* 1200 lei.
*Personale care detin abonament cu numar nelimitat pot avea un invitat la 2 partide de pescuit intr-o luna.

Pescuit noaptea - 40 RON

Contact Balta Hanul Pescarilor Garofita:

Telefon: 0747279440, 0753641109
          
Date GPS: Latitudine: 46.540627, Longitudine: 24.524342
Daca vrei sa vezi balta pe harta CLICK AICI
Puteti sa pescuiti si in alte balti din jurul localitatii Targu Mures
Postat la: 19 Aprilie 2012
8752 vizualizari
Print

Cauta balti de pescuit:

Adauga balta ta
Adauga captura ta