Balta Floarea Popestilor

Balta Floarea Popestilor

La 8.56 Km de Bucuresti
Rating:
3 stele
Balta Floarea Popestilor are o marime de 5 ha, adancime de 1-6m, adancime medie 4.5 m, fundul nu prezinta agatatura, in prezent populatia baltii o reprezinta exclusiv crapul in cantitate de 10 tone.
Acces:
Big Berceni Sos. Oltenitei -Oras Popesti Leordeni, la statuia de la primarie se face stanga, pe strada Leordeni
Premii acordate saptamanal:
- Cel mai mare peste : permis de pescuit in sistem C&R 2 sedinte - valabil pentru capturile prinse in intervalul sambata ora 06.00 ÷ 18.00 respectiv duminica ora 06.00 ÷ 18 .00.
Premiu acordat lunar:
- Captura lunii : permis de pescuit in sistem C&R 3 sedinte - valabil doar pentru capturile prinse in intervalul unei luni calendaristice in cadrul premiilor saptamanale.

Facilitati: Pescuit noaptea, Access auto

Regulament Balta Floarea Popestilor:

- Pescarul poate sa pescuiasca cu maxim 4 scule (lansete) obligatoriu dotate cu 1(un)singur carlig si sunt obligatorii monturile care sa permita eliberarea plumbului sau a momitorului in caz de rupere a firului!!!
- Taxarea se efectueaza pe lac, fiecarui platitor inmanandu-i-se personal prezentul Regulament, pentru care va semna de luare la cunostinta pe bonul de acces achitat. Doar persoanele care au achitat taxa de pescuit si ale caror nume sunt trecute pe bonul fiscal au dreptul de a pescui,celelalte persoane sunt rugate sa pastreze distanta fata de pescar si nu au voie sa participe la pescuit
- Nu se admite achitarea partiala a taxei de pescuit, in functie de timpul de pescuit sau varsta pescarului.
- Accesul la pescuit se face nominal.
- Parcarea masinilor se va face in spatiile special amenajate.
- Parasirea locului de pescuit se va face prin punctele de acces si numai dupa efectuarea controlului pestelui retinut.. Pescarii sportivi care nu respecta aceasta regula nu vor mai fi primiti la pescuit.
- Capturile de CRAP care vor depasi 5 KG vor fi eliberate imediat ce au fost prinse in stare vie si fara a fi ranite, la fel si pentru cele sub 1Kg !!!
- Nadirea se face de pe mal. Momelile folosite vor fi cele clasice. Nu se admit momeli insalubre. Aveti obligatia sa prezentati momelile la controlul personalului de serviciu.
- Este strict interzis sa puna pestele in acelas juvelnic 2 sau mai multi pescari!!!
- Nu se admite pescuitul prin metode interzise de lege, ca de exemplu pescuitul cu ”grebla” sau cu mana, folosirea ”ariciului”, a carligelor de agatat etc.
- Este strict interzis pescuitul la BOMBA !!!
- Fiecare pescar este obligat sa se aseze numai in dreptul locului marcat pentru pescuit !!! Este interzisa ocuparea simultana a mai multor locuri de pescuit in baza unui singur permis de pescuit. Un pescar poate ocupa circa 5 m pe mal.
- Pescarii se vor supune controalelor persoanelor autorizate.
- Se interzice spalarea masinilor langa apa. De asemenea este interzisa circulatia cu barca sau cu orice alt mijloc de plutire pe luciul apei.
- Detinatorii de caini sunt obligati sa isi controleze in permanenta animalele, astfel incat sa se asigure siguranta persoanelor care circula pe malul apei.
- Nu se elibereaza decit maxim 2 bonuri unui pescar(valabil pentru cei care vor sa retina mai mult decit cele 5kg admise)!!!
- Pescarii sportivi sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit. Nu se vor arunca resturi menajere pe mal si in apa. In acest scop vor fi folosite locurile special amenajate. Nu se vor taia arborii.
- Pe acest bazin sunt interzise manelele,injuriile,chefurile si oricare alte activitati care pot deranja ceilalti pescari aflati pe balta(pescarul insa nu trebuie sa inteleaga ca nu poate face un gratar sa bea o bere,dar sa o faca in asa fel incit sa nu deranjeze pe ceilalti pescari)!!!
- Fiecare pescar are dreptul sa fie insotit de o persoana,restul persoanelor care-l vor insotii,vor platii o taxa de agrement de 10 RON !!
- Pescarii vor trebuii sa fie dotati cu saltea de primire si spray dezinfectant(cei care nu au asa ceva,pot cere de la paznicul care incaseaza taxa,contra cost (aceste obiecte )
- Acela care va fi gasit ca nu respecta unul din punctele de mai sus va fi scos imediat de pe bazin,dupa ce i se va elibera in apa si pestele prins pina in acel moment(daca este unul dintre acei pescari care au platit taxa ca sa retina peste)!!!
- ACCESUL PE BALTA SI PESCUITUL INCEP DE LA ORELE 06,00 SI SE TERMINA LA ORELE 18,00 -- RESPECTIV 18.00 - 06.00 (NOAPTEA) NUMAI PE MALUL UNDE ESTE INSTALATA LUMINA !!!!!!!!!!!!!!
PESCARII TREBUIE SA LASE LOCUL DE PESCUIT CURAT(FARA CHISTOACE DE TIGARI,COJI DE SEMINTE,ETC)
ATENTIE!!!
- Incalcarea legislatiei in vigoare si a prezentului regulament se sanctioneaza disciplinar - cu excluderea de la pescuit, material sau penal, dupa caz.
PE ACEST BAZIN CEL CARE VA FI PRINS CA SUSTRAGE(ASCUNDE)PESTE,ALTUL DECIT CEL CARE POATE FI RETINUT
CONFORM TAXEI ACHITATE,SE FACE VINOVAT DE FURT,FAPTA PENALA PEDEPSITA DE ART 208 CODUL PENAL.VINOVATIIVOR FI RECLAMATI ORGANELOR DE POLITIE !!!!!!!!!!!!!

Autoritatile competente (Politia, Jandarmeria) colaboreaza cu conducerea societatii pentru buna desfasurare a acestei activitati.
S.C. SYLFLOR&MOVE S.R.L. este exonerata de orice raspundere privind eventualele incidente, accidente sau alte intamplari care ii afecteaza in vreun fel pe cei intrati in amenajarea piscicola, indiferent de cauza/cauzator.

Acest regulament a fost intocmit respectand legislatia in vigoare, L 192/2001, L298/2004, OUG 60/2004, L319/2006, OUG 23/2008, personalul S.C. SYLFLOR&MOVE S.R.L. avand competenta pentru aplicarea acestora pe teritoriul amenajarii piscicole.

Modificarile ulterioare ale prezentului regulament, vor fi anuntate din timp. Pentru lamuriri suplimentare, va puteti adresa personalului S.C. SYLFLOR&MOVE S.R.L.

Specii de pesti Balta Floarea Popestilor:

Crap.

Momeala Balta Floarea Popestilor:

  • Pufulete
  • Boabe de porumb conserva
  • Boabe de porumb uscate
  • Rame
  • Viermusi
  • Mamaliga (patratica)

Taxa Balta Floarea Popestilor:

- 50 RON =12 ORE (PESCUIT C & R ) NUMAI MEMBRII CLUBURILOR DE PESCARI-
– 60 RON = 12 ORE (PESCUIT C&R)
- 120 RON = 12 ORE (PESCARUL POATE PESCUII SI RETINE 5 KG DE PESTE DUPA CARE POATE PESCUII RESTUL ZILEI C&R)

Contact Balta Floarea Popestilor:

Telefon: 0744.317.033

Date GPS: Latitudine: 44.382557, Longitudine: 26.181026
Daca vrei sa vezi balta pe harta CLICK AICI

Video Balta Floarea Popestilor:

Pescuit la Match pe Floarea Popestilor
Puteti sa pescuiti si in alte balti din jurul localitatii Bucuresti
Postat la: 16 Ianuarie 2012
19891 vizualizari
Print
dan
dan 17 mar 2013, 7:51 AM
salut eu pescuesc la un singur bat plata pote fi la jumatate?varog sami spuneti daca eu nu prind 5k ami dati voi restu k de peste astept raspus ok fir antis la toti pescari hoinari

Cauta balti de pescuit:

Adauga balta ta
Adauga captura ta
La 20 Km de Balta Floarea Popestilor
Balta Vitan 3

Balta Vitan 3 - 0.8 Km

Balta Vitan 3 este o balta mica, amenajat pe o fosta fundatie de bloc cu lungime de max.120 pe ... mai mult

Balta Lebada

Balta Lebada - 7.3 Km

Balta Lebada se afla in localitatea Pantelimon, dupa intrarea in hotelul Lebada. Pentru a ... mai mult

Balta Cernica

Balta Cernica - 8.1 Km

Bucuresti – Cora Pantelimon, la sensul giratoriu din comuna Pantelimon faceti dreapta, ... mai mult

Balta Bitina 3

Balta Bitina 3 - 12.1 Km

Balta bitina 3 -are o lungime de 800 m , adancime 3m in mijloc , nu agata, nu are stuf, pestele ... mai mult

Balta Moara Domneasca If

Balta Moara Domneasca If - 13.6 Km

Balta Moara Domneasca If se afla in localitatea Moara Domneasca la doar 9  km de ... mai mult